Inspirace týdnem módy v New Yorku

9.10.2016

Oblékněte se podle těch nejstylovějších módních nadšenců. Jejich outfity jsou originální, nápadité a rozhodně nesplývají s okolním davem! Týden módy není jen o velkolepých přehlídkách, většina návštěvníků totiž čerpá inspiraci hlavně z takzvaného street stylu (módy z ulice). Právě hravé kombinování je tím nejdůležitějším poznávacím znakem všech stylařů.

Vysoké kozačky

Kozačky k podzimu neodmyslitelně patří. Na týdnu módy jste v nich mohly vidět návštěvníky i modelky na každém rohu. Nejoblíbenější byla jejich černá variace, ale trendy je i šedá nebo béžová. Jsou ideální volbou, pokud se s chladnějším podzimem nechcete vzdávat krátkých sukní a šatů. Příjemně vás totiž zahřejí a outfit stylově vyladí!

kozacky kozackyyy

Vysoké kozačky, H&M (patro -1, 0). Černé kozačky, MANGO (patro +1). Červené kozačky, Deichmann (patro -2). Béžové kozačky, TOPSHOP (patro +1).

Nadčasový kabát

Koupit si ten správný kvalitní kabát je rozhodně výhodná investice. Vydrží vám několik sezón, během chladných dnů vás zahřeje a kvalitní tkanina bude působit upraveně a luxusně. Stylové návštěvnice letos vsadily na nadčasovou klasiku v podobě delšího kabátu pánského střihu. Oblíbily si klasické barvy – černou, šedou a béžovou. Ty totiž nikdy nezklamou!

2-kabat

kabaat

Krémový kabát, MANGO (patro +1). Kabát, F&F (patro +1). Vojenský kabát, Lindex (patro 0). Béžový kabát,  H&M (patro -1, 0).

Elegantní sukně

Chladné dny jsou tu, nedá se nic dělat…Rozhodně to ale neznamená, že musíte být zabalená, jak lední medvěd! Se správným kombinováním si můžete dovolit i na podzim ženskou elegantní midi sukni. Na newyorském týdnů módy se to jimi jen hemžilo! Obujte si k ní kozačky a zkombinujte ji se zábavnými punčochami, bude vám tak nejen teplo, ale budete i stylová a šik. Rozhodně se nebojte barev, taková zářivě zelená nebo červená, rozzáří i sychravý podzim.

4-sukne

sukneeeeeee

Krémová sukně, F&F (patro +1). Černá sukně, MANGO (patro +1). Třpytivá a zelená sukně, H&M (patro -1, 0).

Originální kalhoty

Jasně, perfektně padnoucí džíny jsou základ, ale módní nadšenci dokazují, že i s kalhotami se můžete pořádně vyřádit. Pořiďte si třeba široké nohavice připomínající sukni, zkrácené zvonáčové džíny, kalhoty se zábavnými potisky nebo se odvažte při výběru výrazných barev. Podle týdnu módy kalhoty rozhodně nejsou nudnou volbou!

3-kahlohty

kallhotyyyyy

Kalhoty koženého vzhledu, H&M (patro -1, 0). Cluottes kalhoty, MANGO (patro +1). Džíny, TOPSHOP (patro +1). Cluottes kalhoty béžové, MANGO (patro +1).

Foto: archivy firem, Pinterest.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat