Tyto luxusní šperky, si můžete dovolit i vy!

6.8.2018

Elegantní, kvalitní a hlavně jedinečná značka TOUS, kterou proslavil symbol medvídka a její mezinárodní tvář, herečka Gwyneth Paltrow, si získala popularitu po celém světě. Zamilujte si něžné šperky a kvalitně zpracované kabelky z pravé kůže. Nové kolekce jsou plné nejen medvídků, ale i drahých kamenů těch nejsytějších odstínů. A to vše za dostupnou cenu. 


Cesta za snem

Značka TOUS začala v malém obchůdku na opravu hodinek. Dva manželé tenkrát spojili svůj talent, zkušenosti a kreativitu a začali tvořit moderní, inovativní a elegantními šperky. TOUS šperky byly vytvořeny z výjimečných materiálů, jako jsou diamanty, vzácné kameny nebo osmnáctikarátové žluté zlato. Už od úplných začátků se šperky od konkurence lišily svým kvalitním ručním zpracováním. TOUS je cenově dostupný luxus, který je vhodný na každou příležitostnost, proto na sebe nenechal úspěch dlouho čekat…

Úspěch u nás i ve světě

K dnešnímu dni je značka dostupná na pěti kontinentech, v takových metropolích jako je New York, Řím, Moskva nebo Tokyo. V roce 2016 značka TOUS vstoupila na český trh a slovenský trh, pro který se stala tváří úspěšná supermodelka a krásná žena Daniela Peštová.


Od náušnic po kabelky

ŠPERKY

TOUS používá při výrobě šperků netradiční materiály, vzácné kameny a drahé kovy a kombinuje je s neobvyklými tvary. Šperky jsou tak vhodné jak na každodenní nošení, tak na slavnostní příležitosti.

KABELKY

Klasické kabelky TOUS jsou vyrobeny výjimečnými řemeslníky, kteří je šijí jen z kůže té nejvyšší kvality. Kromě klasických tvarů a jednobarevného provedení si na své přijdou i odvážnější milovnice potisků.


HODINKY

Hodinky nejsou jen praktický doplňkem, ale také šperkem, který vyjadřuje vaši osobnost. Na výběr máte městské, klasické i elegantní. S těmito krasavci už nikdy nepřijdete pozdě!

 

Kolekce podzim/zima 2018–2019

Šperky nové kolekce jsou plné nejen vzácných kovů, ale také přírodních drahých kamenů.

HOLD AND SWEET DOLLS

Díky nové verzi systému „hold“ můžete šperky mixovat z různých kolekcí a vytvářet tak nekonečné množství nových kombinací. Dvě nové kolekce jsou zářivé a originální a dají vyniknout vaší přirozené kráse.

REAL MIX

Kolekce se zrodila z těch nejkřehčích symbolů značky. Díky těm nejjemnější technikám bylo možné vytvořit šperky v různých odstínech oslnivé stříbrné.

REAL SISY

Kolekce v sobě spojuje moderní titan a romantiku, v nichž hrají hlavní roli drahé kameny. K uchycení drahých kamenů používají klenotníci krapny, které vyzdvihnou jejich barvu, a rozety, které zdůrazní jejich lesk.

Foto: archivy firmy

Natálie
Mohlo by vás zajímat