5 tipů pro trendy pre-fall outfit!

21.9.2015

Podzim už je za dveřmi. Nezbývá nám tedy nic jiného, než vytáhnout saka a svetry, abychom při cestě do práce nenachladli. Ale jste si jistí, že zrovna tento střih vašeho saka je stále aktuální? Že se nosí oversize svetry namísto upnutých? Mám pro vás 5 aktuálně nejvíce populárních trendů, se kterými můžete vytvořit zaručeně trendy outfit tohoto období!

70’S REVIVAL
Trend inspirovaný sedmdesátými léty pokračuje i po létě v divoké jízdě! Vzdušné šifónové maxi šaty, zvonové džíny nebo rolnická halenka se spadlými rameny vytvoří ten pravý 70’s styling! Kombinujte drobné květinové vzory, kousky z džínoviny, semiše a sametu. Pořiďte si skvěle padnoucí kostýmek s páskem do pasu a širokými nohavicemi. Pohlídejte si, aby délka saka sahala k jedné třetině stehen, přesně tak, jak to nosila Bianca Jagger v této éře! Stejně jako Gucci neopomněl na své poslední pre-fall přehlídce doplnit modely o stylové doplňky, pak ani vy nezapomeňte na široké klobouky, vysoké kozačky či velké brýle!

70's koláž_1

70's koláž

Klobouk + brýle, TOPSHOP (patro +1). Kozačky + šaty, H&M (patro 0, -1). Bunda, Marks & Spencer (patro 0, +1). Sukně, H&M. Vesta, MANGO (patro +1). Halenka + kostýmek + džíny + boty, H&M.

BE SQUARE
Kostkovaná záplava se vrací do obchodů! Kostka může být tvořená barevným snováním nebo tiskem a existuje hned několik typů tkanin, ze kterých jsou jednotlivé kousky oblečení vyrobeny. Ať už si stejně jako já zamilujete bavlněné košilové Vichy káro nebo Skotskou kostku na vlněném kabátu, budete trendy. Tento vzor je prostě nadčasový, a to nejen proto, že si ho u svých podšívek do trenčkotů oblíbila značka Burberry 😉

kostka koláž

kostka koláž_1

Šaty, Lacoste (patro +1). Šaty, ESPRIT (patro +1). Kabát, Marks & Spencer (patro 0, +1). Šála, H&M (patro 0, -1). Boty, Baťa (patro -1). Motýlek + košile, H&M. Pončo, ESPRIT (patro +1). Kalhoty, GERRY WEBER (patro +1). Sukně, MANGO (patro +1). 

BOYISCH STYLE
Jedině ve skvěle padnoucím obleku a „perkách“ vytřete všem mužům zrak! Formální strohost a glanc gentlemana je u žen nevídanou záležitostí. Převezměte pomyslně roli a třeba jen na jedno odpoledne zapomeňte na sukni, lodičky a šperky. Půjčte si od přítele hodinky a oblečte si kalhoty s puky a košili. Přirozená ženskost spolu s mužskými prvky vytvoří ten pravý trendy koktejl!

Tip: Uvažte si u krku místo kravaty vázanku, trocha „oldschool“ fíglů váš styling ozvláštní! 😉

boyisch koláž_1

boyisch koláž

Vesta + sako, TOPSHOP (patro +1). Modré kalhoty, ESPRIT (patro +1). Vzorovaná košile + boty, TOPSHOP. Kabát, Marks & Spencer (patro 0, +1). Klobouk, Promod (patro 0). Halenka, H&M (patro 0, -1). Vázanka, MANGO (patro +1). Košile, Gant (patro +1). Kalhoty, MANGO.  

THE FUR WHICH I WEAR
Pro chladná rána či večery uvítáte chlupaté zachránce v podobě pravých či imitovaných kožešin a chlupů všeho druhu. Tento trend si drží své místo mezi elitou už několikátou sezónu, a tak je tomu i letos. Zvlášť v kurzu jsou vesty, které v tomto počasí můžete obléct přes tričko s dlouhým rukávem nebo halenku. Zajímavé jsou i jejich různá provedení. Baví mě třeba kombinace prošívané šusťákoviny s kožešinou, kdy klasicky elegantní vesta dostává sportovní rozměr.

kožešina koláž

Pruhovaný kabátek, MANGO (patro +1). Modrý kožíšek, ESPRIT (patro +1). Hnědá vesta, H&M (patro 0, -1). Šedá vesta + nákrčník, GERRY WEBER (patro +1). 

STRIPS EVERYWHERE
Stejně jako si Old Shatterhand nedokázal představit život bez své pušky henryovky, tak si módní návrháři nedokáží představit pre-fall období bez třásní! Jsou doslova na všem, kam se dají našít, přilepit nebo přivázat. Nejčastější variantou je střapatá kabelka, která může ze zdánlivě basic outfitu složeného třeba z džín do pasu a roláku vytvořit trendy záležitost. Pokud chcete být ale unikátní, zaměřte se na boty, u kterých můžou třásně tvořit zajímavý detail. Tu pravou boho náladu získáte právě třeba s oversize svetrem s třásněmi. Vybírejte z nepřeberného množství v prodejnách s módou v PALLADIU. 😉

strips koláž_1

strips koláž

Bunda, MANGO (patro +1). Sukně + šaty, H&M (patro 0, -1). Kabelka + polobotky, MANGO. Černý svetr + bílý svetr + vesta + kabelka + boty, H&M

 

 

 

 

 

Peter
Mohlo by vás zajímat