Tenisky 5x jinak

28.3.2016

Vyměňte podpatky za tenisky! Budete v kurzu a zároveň tak řeknete stop bolavým nohám. Tento trend, kdy obléct si tenisky klidně i k elegantnímu outfitu, je spíše známkou vytříbeného vkusu než módního faux pas, jsme si naprosto zamilovali. Pokud jste mu ještě nepropadli, nebo nevíte jak na to, máme pro vás pořádnou dávku inspirace od hvězd i přímo z PALLADIA, díky níž nešlápnete vedle.

1) VE STYLU NEDBALÉ ELEGANCE
K sáčku a klobouku jedině lodičky? Tak to už je dávno pasé! O tom nás skvěle přesvědčila například topmodelka Rosie Huntington-Whiteley, která nosí tenisky výhradně ve společnosti ženských prvků. Díky adidaskám rafinovaně proměnila jinak sofistikovaný outfit, doplněný trendy kloboukem, na pohodlný ležérní look.

roseeeee

Klobouk, TOPSHOP (patro +1). Brýle, RESERVED (patro 0). Sako, MANGO(patro +1). Tričko, MANGO (patro +1). Džíny, H&M (patro -1, 0). Boty, A3 SPORT(patro -1).

Zdroj fotografie: http://www.whowhatwear.co.uk/what-was-she-wearing-rosie-huntington-whiteley-blazer-and-jeans-2015

2) VE ZNAMENÍ EXTRAVAGANCE 
Think pink! Zosobněním tohoto hesla je blogerka Natasha Bisous, která se nebála Airmaxy s barevnými prvky doplnit pastelově růžovým oversized kabátem a luxusní kabelkou. Kontrasty stylů zde zaručeně zafungovaly. Pokud vás současná chladná jarní atmosféra už jednoduše nudí, nebojte se trochu experimentovat a vyrazte si ulovit kabátek podobných odstínů. Vaše milované „Najky“  kvůli němu rozhodně nebudete muset nahrazovat kozačkami.

ruzz

Svetr, TOPSHOP (patro +1). Kabát, MANGO (patro +1). Džíny, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, MICHAEL KORS a PINKO (patro +1). Boty, Foot Locker (patro 0).

Zdroj fotografie: http://www.bisousnatasha.com/the-pink-print/

3) JAKO IDEÁLNÍ DOPLNĚK K BOYFRIENDŮM 
Tenisky miluje i švédská módní bloggerka Kenza Zouiten, která je sladila s roztrhanými boyfriend džíny. Ryze sportovní spodek doplnila ženským vrškem v podobě nadčasové kombinace pruhovaného trička a splývavého černého kabátu. Dámské a pánské prvky se jí povedlo vyvážit přímo na jedničku, nemyslíte?

kkkkkk

Brýle, MANGO (patro +1). Tričko, MANGO (patro +1). Kabát, MANGO (patro +1). Kabelka MANGO (patro +1). Džíny, TOPSHOP (patro +1). Boty, Foot Locker (patro 0).

Zdroj fotografie: http://kenzas.se/kenza-zouiten/

4) JAKO PERFEKTNÍ ELEMENT PRO OŽIVENÍ CELOČERNÉHO LOOKU 
V jednoduchosti je síla. A my to víme! Život není černobílý, ale outfity být jednoznačně mohou. Tato kombinace barev je totiž nesmrtelná. Možností jak oživit šatník je v dnešní době nepřeberné množství, ale pokud preferujete simple outfity, nenechte se zviklat. I zdánlivě basic model může být stoprocentně chic, což nám dokazuje módní ikona Kendall Jenner. Ta doplnila svůj černý, skoro až business outfit, bílými botami Nike. A výsledek? Naprosto perfektní jednoduchý look. Takže pokud ráno nemáte náladu dlouze přebírat celý šatník, klidně sáhněte po basic černých šatech a pohodlných teniskách.

Náš tip: Móda roláků je zpět, tudíž by letos ve vaší sbírce „malých černých“ neměly chybět jedny rolákové.

kendall

Brýle, Ray Ban – Eiffel optic (patro 0). Šaty, MANGO (patro +1). Kabát, MANGO (patro +1). Boty, Foot Locker (patro 0).
Zdroj fotografie: http://footwearnews.com/2016/fashion/celebrity-style/celebrities-designer-sneakers-giuseppe-zanotti-dior-saint-laurent-181240/

5) NESMRTELNÁ KLASIKA 
Návrhů, jak hodit tenisky do gala, jsme nabídli mnoho, ale nebojte, nedáme dopustit ani na starý dobrý sportovní look. Tomu kraluje modelka a herečka Kara Delevingne, která se v teniskách a kapuci nebojí vyrazit ani na fitting před přehlídkou. A proč by také ne, když na jehlách bude pak stát hodiny a hodiny. Tato varianta je ideální pro vaše „lazy dny“, kdy se správně zvolenými teniskami budete IN i ve zcela sportovním kompletu.

Náš tip: Bomber bundy letos nesmí chybět v šatníku žádné z vás, jsou naprosto všestranné, a tak skvěle doplní jak sportovní, tak elegantní modely. Nebojte, v PALLADIU je najdete v nejednom obchodu.

kara

Mikina, H&M (patro -1, 0). Tričko, H&M (patro -1, 0). Bunda, Tally Weijl (patro -1). Kalhoty, H&M (patro -1, 0).
Zdroj fotografie: http://www.cosmopolitan.it/moda/news/g75723/ami-le-sneakers-copia-cara-delevingne/

Klára
Mohlo by vás zajímat