Superdry: Módní úspěch s japonskou image a americkými vibes

26.2.2018

Superdry je britský módní úspěch, jehož prodejnu najdete i v PALLADIU (patro +1). Typickým DNA Superdray je precizní provedení, prvotřídní kvality tkanin a britské krejčovské umění. Díky svým kořenům v japonské image a ve vintage americkém sportovním stylu se tato značka vyvinula do nejrozmanitější britské lifestyle značky se skutečně globálním dosahem. Dokonce i ve světě mnoha celebrit!


Kolekce pro jaro/léto 2018

Nová kolekce vás přesune za zvuky grunge hudby nesoucí se z repráků v devadesátkách na Venice Beach. Projížďka, výlet na kole, skateboard nebo outdoorové dobrodružství – letní kolekce Superdry je mladistvá, připomínající nikdy nekončící léto. Seprané pastelové barvy, mixované vzory, barevné bloky a jednoduché detaily – to jsou její stavební kameny.

Dámská kolekce

V dámském se kolekce Miami Wave skládá z neonových kousků, jemných kovů a sportovního materiálu. Duhové barvy jsou doplněny tlumenými tóny. Volnější topy a vesty se doplňují s dobře sedícími sukněmi a kraťasy v palmovém a geometrickém potisku. Kolekce Pretty in Punk přenese každou rebelku do letní nálady. Fluorescentní barvy, grunge ombre, satén a klasicky punkové rysy, včetně vymytého denimu, graffiti potisku a nášivek. Znovu objevující se gingham a letní chambray materiál tvoří kolekci Pacific Sport. Klíčovými produkty jsou retro svetry, oversized kousky, vesty s potisky a nášivky. To jsou sezónní milníky.


Pánská kolekce

Kulturní vlivy a mladistvé postoje lze vidět v celé sezóně i v pánské kolekci, čímž vzniká praktický a všestranný šatník. Vrstvení je klíčové! Pro každý kousek je typický uvolněný styl, ale přináší se k životu až prostřednictvím mimořádného stylu, který zkouší nové interpretace grunge, retro sportů a amerických vibes. Nová fluorescentní trika a vesty dodávají skvělý kontrast vojenským bundám, zatímco klasickým a sportovním bundám je dáno moderní provedení s moderními střihy a detaily. Atletická trika, bundy s chevron a reliéfními logy přinášejí devadesátky zpět. Pletené košile byly zesvětleny a běleny ve starých odstínech starého zlata, spáleného ombre a Oregon zelené.

Klára
Mohlo by vás zajímat
19.2.2017
Od Kláry