3x inspirace na léto v metropoli!

13.7.2015

Horké letní dny nás lákají k tomu, abychom si sbalily do tašky plavky, ručník, žabky a vyrazily někam k vodě… Jenže mnohé z nás čeká strávení letních dnů ne na pláži, ale v pracovním koloběhu v naší metropoli. Pro ty, které se chystají v létě okouzlovat místo jižanských beachboyů pražské gentlemany, přináším hned trojnásobnou dávku inspirace na téma Summer and the City.

Ráno se vypravit do práce, potom na kávu s kamarádkou a večer rovnou do divadla, anebo třeba posedět na Náplavku. Není čas na odbíhání domů a věčné převlékání. Pokud jste se v tomto také našly a často řešíte podobné dilema, co v takovéto busy dny zvolit na sebe, zpozorněte, třeba v následující ‘fashion story’ najdete, co hledáte! Mám ráda jednoduchost a snadné kombinování, a tak všechny tři looky, které najdete v tomto článku, spojuje univerzálnost. Prošla jsem obchody s módou v PALLADIU od shora až dolů a vybrala pro vás tři outfity, které jsem nafotila na modelce Báře – a kde jinde, než v ulicích Prahy.

 

  1. Khaki lady

summer (4)

Bílá plátěná košile s krátkým rukávem a sako z lněného materiálu jsou módní kousky, které v parných dnech přijdou vhod. Aby celkový look nepůsobil příliš ‘kancelářsky’, vybrala jsem k nim vzdušné kraťasy v khaki barvě, která je jedním z trendů této sezóny, stejně tak jako sandály na platformě (tyto jsou mimochodem prý moc pohodlné)! Pokud holdujete sportovnímu životnímu stylu a po Praze se pohybujete na bicyklu, stačí vysokou podrážku vyměnit za nižší a můžete vyrazit. A jestli vlastní kolo nemáte, nezoufejte – i u nás už se pomalu rozrůstá světový trend, bikesharing – využít můžete například růžové stroje Rekola.

summer_city (2)

Sako, sluneční brýle a náhrdelník, Camaieu (patro 0). Kraťasy, C&A (patro -1, 0). Sluneční brýle, Promod (patro 0).

summer_city (3)

Náramky, Promod (patro 0). Kabelka, CCC Boty (patro -2).

summer_city (4)

Sandály, CCC Boty (patro -2).

  1. Antická kráska

summer_city (6)

Miluju dlouhé maxi šaty! Do těchto růžových, vyšívaných korálky, střižených v prostém antickém stylu, jsem se zamilovala na první pohled. Přes den je možné je doplnit mladistvou denimovou vestou, kterou stačí v pozdějších hodinách jen sundat a na světě je romantická róba vhodná i do té nejvyšší společnosti.

summer_city (5)

Šaty, ESPRIT (patro 1). Denimová vesta, Tally Weijl (patro -1).

summer (9)

Kabelka, F&F (patro 1). Sandály, CCC Boty (patro -2).

summer (7)

Sluneční brýle, C&A (patro -1, 0).

  1. Yellow rules!

summer_city (9)

Už to tu na blogu zaznělo několikrát, ale jak se říká, opakování je matka moudrosti: žlutá teď prostě jede! Do svých kolekcí Spring/Summer 2015 ‘barvu slunce’ zařadily módní domy jako Gucci, Dolce & Gabbana, Chloé nebo Burberry, a stejně tak i řada obchodů, do kterých chodíme my, obyčejné smrtelnice. Prašné ulice naší matky stověžaté rozsvítíte v citronové sukni, kterou jsem objevila F&F (dokonce ve výprodeji)! Doplnit ji můžete jednoduchým bílým crop topem a šátkem, který se bude hodit v metru nebo při chladnějších večerech.

summer  (2)

Sukně, F&F (patro 1). Kabelka, CCC Boty (patro -2). 

summer_city (8)

Náramky, Promod (patro 0).

summer  (3)

Sandály,  CCC Boty (patro -2). Bílý top, Tally Weijl (patro -1). Šátek, Promod (patro 0).

 

Inspirujte se a nalaďte na letní městskou módní vlnu, vždyť léto je krásné i ve městě! Přeji vám krásný červenec, a to jak vám, kteří se chystáte dovolenkovat u vody, tak i vám, kteří trávíte léto v Praze či jiném městě.

Stylové léto prožité naplno vám přeje

K.

Karolína
Mohlo by vás zajímat