MALL STYLE 50 – Na nákupy stylově i v zimě

26.2.2018

Prošli jsme se opět PALLADIEM, abychom shlédli, v čem chodíte v únoru, když je venku pod nulou, nakupovat. Tady je pár stylových z vás, které jsme zrovna potkali. Co měli na sobě?


Vrstva na vrstvu

Holky z Asie ví, že čím víc vrstev oblečou, tím míň prochladnou a přitom neuberou ani gram svému vytříbenému stylu. Punčocháče jako vrstva číslo jedna pod kalhoty nad kotníky, nebo široké vlněné kalhoty. Tílko, tričko, svetr na svetr a kabát nebo péřová bunda. Nesmí chybět crossbody kabelka a um uvázat šálu tak trochu jinak. Kdo se nebojí, přidá i stylovou ušanku a street style pražských ulic strčí rázem do kapsy.

Kožíšek ve vintage stylu 

Investovat do vintage kožíšku se letos rozhodně vyplatí. Nejenom, že jej můžete nosit ke každodenní uniformě, džínům do pasu, příjemnému svetříku nebo košili, teniskám a batohu do školy nebo na cestu do tělocvičny, ale až se oteplí, tak v něm budete zářit v midi květovaných šatech s kovbojskými botami!

Kabát v barvě velblouda

Takzvaný camel coat je nestárnoucím trendem už pár sezón, proto když máte doma partnera, který nesnáší nakupování a nejradši by nosil jeden kousek celou zimu, kabát v barvě velblouda je tím pravým ořechovým. Pánové, vsaďte na klasiku a vězte, že béžovohnědý kabát pozvedne vaši uniformu džínů a svetru na vyšší úroveň. Jenom nezapomeňte na kvalitní boty!

Tenisky v zimě? Ano!

Možná si někdo z vás při této větě klepe na čelo, když čte, že je ok v zimě vyjít (třeba i do sněhu) v teniskách. Ano, ale v kožených, správně opečovávaných, naimpregnovaných a s vložkou z ovčí vlny uvnitř. Když je venku pod nulou, už samozřejmě v pořádku není k teniskám mít i holé kotníky. Ty jsou krásné k 7/8 kalhotům na jaře a v létě, ale v zimě k nim zvolte pěkné ponožky, které chcete, aby viděl celý svět, nebo kvalitní silonky. Nebojte se ani třpytek a potrhněte tak například celočerný outfit s bílými teniskami.

Teddybear kabát a zajímavá kabelka

Velkým hitem letošní sezóny jsou „medvědí“ alias plyšové kabáty a barevné kožíšky. Jsme rádi, že jich v ulicích je alespoň pár vidno. K celočernému outfitu je plyšový kabátek jako stvořen a ozvláštnit tuto kombinaci může snad jen kvalitní kabelka s aplikacemi. Stylový outfit, který zaujme ne jednoho kolemjdoucího je na světě. Nebojte se barevných kožíšků ani když je vám nad 40, naopak barvy přidají přirozeně na mladistvějším looku.

Eliška
Mohlo by vás zajímat
8.2.2016
Od Petera