Mall style 24

13.4.2015

S přibývajícími teplejšími dny zavítalo jaro i do výloh obchodů v PALLADIU. Prodejny ožily pestrými barvami a teplé kabáty a šály byly vyměněny za nové kolekce. Inspirovali se touto změnou i návštěvníci? Podívejte se sami.

 

Hitem letošního období jaro/léto je žlutá barva! Sluší ženám i mužům jakékoliv barvy vlasů. Oblíbila si jí i tato slečna, jejíž 60’s kabát prozářil chodby PALLADIA skrz na skrz! Aby outfit působil jemně, zvolila hnědé doplňky namísto černých, což jejímu celkovému vzhledu jenom prospělo.

 

DSC_1945-w

 

Zaláskované do puntíků. Tak můžeme nazvat tyto dvě slečny, které si příchod teplejších dnů opravdu užívají. Dívka s červenou kolovou sukní a trendy džínskou měla nejspíš zamířeno na piknik do Riegrových sadů, kam jí doprovázela její kamarádka. Chybí jim už jenom piknikový koš s bagetou a láhví dobrého francouzského vína.

 

DSC_1816-w

 

Jarní outfity ve výlohách dočista rozpálily zrzavou slečnu ve skládané modré sukni, která si při nákupech sundala i baloňák. Celý outfit ozvláštnila šálou s orientálním motivem.

 

DSC_1926-w

 

Fotku v dubnovém Mall stylu si se svými stylovými outfity zaslouží i tyto dvě dívky. Sympatizují originálními a spontánními kombinacemi, které jim padnou jako ulité. Baví mě, že se slečny nebojí odlišných materiálů a zděděných kousků po starším bratrovi 😉 zkrátka, „mládí vpřed“!

 

DSC_1934-w

 

Pozitivní náladu kolem sebe šířila nejen svým úsměvem, ale také díky kanárkově žluté barvě své bundy. Tato šmrncovní Italka se barev rozhodně nebojí. V kombinaci s tyrkysově modrým tričkem je sportovní styl temperamentní jižanky nepřehlédnutelný!

 

DSC_1938-w

 

Posledním úlovkem dubnového Mall stylu je mladá dívčí dvojice, která k sobě ladí do posledního puntíku. Modro hnědá kombinace je sázka na jistotu. Tomu se říká jarní pohoda. Dávám palec nahoru!

 

DSC_1941-w

Peter
Mohlo by vás zajímat