Seznamte se, to je ON

7.10.2013

Kamarád do nepohody je parťákem do slunečných dnů i do deště. Když je vám na nic, vezme vás na kávu. Když si nechcete povídat, v tichosti vyndá svůj MacBook a dokončí pracovní resty. Stačí, že jste spolu. Ví, kdy potřebujete hrnek horkého kakaa. A když máte náladu pod psa, vytáhne vás na koncert nebo do kina na komedii. A nebo si půjčí sousedovo štěně a protáhne vás spolu s ním městem. A co zvedne náladu víc než štěně? Snad jedině váš kamarád do nepohody, který všechny ty dobré věci umí dát najednou. Nikdy se s ním nebudete nudit, i kdybyste už za sebou měli všechny nové díly oblíbených seriálů, vězte, že on přijde s nějakým novým a to naprosto špičkovým. Takového gentlemana do nepohody je dobré kromě nejlepší kamarádky také mít – na rozdíl od kamarádky vám pomůže lépe chápat mužský pohled na svět a třeba i muže, což se v případě třeba „partnerské krize“ může velmi hodit. Až vás přijde zachraňovat, ať už partnerského či jiného průšvihu, na sobě bude mít šedý oblek Reserved s Alain Delon košilí a k tomu Top Time hodinky. Zkrátka v outfitu pravého gentlemana!

 

remi5

remi4

Ač ví, že nejste velkou fanynkou květin, nechápete, proč byste si měla vystavovat něco, co za chvíli umře, tak sežene vaše nejoblíbenější pivoňky. V říjnu. Když jdete po náplavce a městem, usedne na ulici bez okolků ke klavíru, odehraje pár nádherných swingových skladeb, všichni lidé kolem mu tleskají… a vy jen nevěřícně kroutíte hlavou a máte na rtech úsměv. Ani jste netušila, že umí hrát na piano. Láká vás karaoke, ale neumíte zpívat? On vás na něj vezme a dokonce vás přesvědčí, že umíte zpívat. Máte se s ním opět skvěle, všechny trable jsou ty tam. Pak vás doprovodí domů a když uvidí váš zoufalý pohled na tu horu nádobí a prádla, pošle vás do peřin.  Všechnu tu špinavou práci udělá za vás a pak potichu odejde…

 
Takového kamaráda vám budou všechny ženy závidět. Doufáme, že i vy svého kamaráda do nepohody také máte.

remi3 remi2

 

Modré sako a hnědé kalhoty má náš „kamarád do nepohody“ z H&M, v Eiffel Optic sehnal brýle jak dioptrické, tak sluneční. Kvalitní a pohodlné boty koupíte v Ecco. Pro sebe i pro něj. A pořiďte mu pero v Bibelot, aby vám mohl napsat pár povzbudivých slůvek, ať není odkázaný jen na maily ze svého MacBooku, který má z prodejny iStyle.

Sandra
Mohlo by vás zajímat
18.3.2014
Od Šárky