Objevte hlavní trendy podzimních bund a sak

10.9.2019

Loučení s létem a tím pádem i sluníčkem bývá pro mnohé z nás velmi těžké. Než ale usedne na trůn podzim, čeká nás ještě babí léto, které je příjemným přechodem mezi horkými a studenými dny. Nemáte ještě plně vybaven šatník podzimními módními kousky? Nevěšte hlavu, na nákup máte ještě dost času. Začátek sezony vždy přináší nové trendy a s příchodem podzimu jsou hlavním tématem bundy a kabátky. A co se letos nosí?


1. KLASICKÉ ČERNÉ SAKO

Na začátek podzimu tu máme základní kousek každého dámského šatníku – sako. Tuto sezonu je velmi módní to s klopami či páskem, vytáhněte tedy váš oblíbený kousek ze skříně a klidně ho přepásejte vlastním páskem.

Top, sako a kalhoty, RESERVED (patro 0). Kabelka vlastní. Boty, Baťa (patro –1).

2. OVERSIZED SAKO

Trend oversized kousků pokračuje. I na podzim 2019 budou velmi populární například džínové bundy velkých střihů nebo třeba volné svetry s dlouhými širokými rukávy, stejně jako větší saka s nápadnými vycpávkami a vzorem. Sako můžete obléci nejen na šaty, ale také overaly.

Sluneční brýle, OPTIQUE (patro +1). Sako a overal, RESERVED (patro 0). Kabelka vlastní. 

3. KOŽENÝ KŘIVÁK

Pokud se nechcete pouštět do žádných módních experimentů, sáhněte po kožené bundě. Křivák je v tomto případě sázkou na jistotu, klidně se podívejte i po koňakové barvě, ta bude tuto seónu také velmi trendy. Rockerský svršek lze kombinovat naprosto se všemi módními styly. Skvěle vypadá s džínsy všech střihů, sukněmi, šaty, ale i tepláky. V neposlední řadě jej můžete obléknout každé roční období. Jedná se zkrátka o naprosto univerzální oděv, který si zamilujete. A hlavně, kožená bunda nikdy nevyjde z módy!

Sluneční brýle, OPTIQUE (patro +1). Kožená bunda, MANGO (patro +1). Svetr a sukně, Marks & Spencer (patro 0, +1). Kabelka vlastní. Boty, Baťa (patro –1).

4. LNĚNÉ SAKO A TRENČKOT

Pokud jste fanynkami lehkých a prodyšných materiálů, určitě se podívejte na výběr lněných sak a trenčkotů. V průběhu babího léta je můžete přehodit přes šaty a máte vystaráno pro chladnější rána a večery. Letos vedou kratší délky. Pokud opravdu prahnete spíš po kabátu než po bundě, vklouznout můžete i do vlněných kousků v oversized střihu.

Sluneční brýle, RESERVED (patro 0). Sako a kalhoty MANGO (patro +1). Top a kabelka vlastní. 

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat