Neutral colors!

2.3.2015

Nepotrpíte si na výrazné tisky a živé barvy, které budou na jaře „in“? Máte proto už teď strach, že budete v očích druhých „out“? Není k tomu důvod! Stejně tak trendy budou totiž i barvy neutrální a zemité. Klíčem k využití jejich předností jsou rafinované a citlivé kombinace.
 
Návrháři ví, o čem mluví (tvoří)! Inspirací pro vás mohou být jarní kolekce Max Mary, Victorie Backham či Ralpha Laurena.

inspirace1
BÉŽOVÁ je bezesporu nejjemnější a nejčistší barva, která existuje. Nejen, že si v ní připadáme jako v druhé kůži, ale dokáže z nás v mžiku udělat neskutečně elegantní a šmrncovní baby! A to už ani nemluvím o tom, když se spolčí se svou nejvěrnější kamarádkou, bílou – to je teprve síla elegance 😉
 
Tip: Kompaktního dojmu docílíte citlivým výběrem odstínů barev u jednotlivých částí vašeho outfitu tak, že se budou vzájemně propojovat do jediného celku.

look1_2malaKabátek, MANGO (patro +1). Klobouk, H&M (patro 0, -1). Boty + šaty, GAUDÍ (patro -1).

 
KHAKI barva zůstává i nadále trendy. Strohý military styl má mnoho příznivců a parky šly před zimou opět na dračku. Ale co se takhle zkusit vydat trochu jiným směrem? Zapomeňte na vojenský styl a vneste do záplavy zelené trochu jiskřící šedi. Budete překvapeni, jaký chick a neotřelý outfit z této kombinace vykrystalizuje!

look2_2malaPlášť, MANGO (patro +1). Boty, TOPSHOP (patro +1). Svetr, Sinéquanone (patro +1). Kalhoty, F&F (patro +1). Šála, RESERVED (patro 0). 

 

MODRÁ, je prostě dobrá! Hned po černé je barvou, která je ochotná vám vizuálně ubrat nějaká ta kila! No nemilujte jí 🙂 Má však ještě mnoho dalších předností, dokáže být neskutečně retro a ženská! Máte pocit, že je vlastně tak trochu nudná? Omyl! Zaměřte se v jejím případě na výběr materiálů a nebojte se kombinovat třeba honosný samet s hrubším rypsem, lehký šifón s džínovinou… Struktura látky, to je oč tu běží 😉

look5_2malaKalhoty, F&F (patro +1). Košile + brýle, MANGO (patro +1). Boty, RESERVED (patro 0). Vesta, TOPSHOP (patro +1). 

Peter
Mohlo by vás zajímat