Mango – katalánské bohatství

20.10.2014

Také milujete MANGO? Vypadá skvěle a přitom je tak neskutečně jiné. Aby nedošlo k omylu, řeč je o původem katalánské módní značce, která se od září zabydlela i u nás v PALLADIU na patře +1. A že to je bomba, to tedy je.
 
Měla jsem možnost navštívit prázdné prostory obchodu ještě před jeho zabydlením a nic mě nevzrušovalo víc, než myšlenka na první den jeho otevření. Pro velkou a úspěšnou značku velký a prostorný interiér. Pokud jste zatížení „shopaholici“, vstup do tohoto obchodu pro vás bude vstupem do ráje. Nejen, že na velikém, cudně čistém prostoru naleznete velký kus španělské módy, ale získáte pocit, že jste součástí něčeho cennějšího, než jsou jen „hadry“. V tak krásném prostoru je zkrátka radost nakupovat. Díky rafinovaně rozmístěným štendrům máte při vybírání oblečení spoustu místa a upřímně neznám jedinou ženu, která by to neocenila.
 
V prodejně naleznete vedle dámského a pánského oddělení také dětské, v čemž je PALLADIUM oproti ostatním prodejnám v České republice výjimkou. Přední části obchodu kraluje ryze dámská móda hned v několika kolekcích.
 
CASUAL
Při vstupu vás přivítá Casual sekce, která se mění v závislosti na daném trendu a roční době. Naleznete zde celou řadu takzvaně univerzálních kousků, které jsou navrženy s myšlenkou na snadnou kombinovatelnost mezi sebou nebo s kousky z ostatních kolekcí. Důležitá je kvalita materiálů a střihová promyšlenost. Aktuální podzimní sortiment si zakládá na jednoduchosti a barevné střídmosti.

mango_3

mango_1
Mým favoritem jsou perfektně padnoucí kabáty, které v Mangu naleznete ve velkém počtu.
kabaty
Konkrétně trench coat s koženkovými detaily je mou láskou na první pohled… a i na ten druhý, kdy jsem osahala materiál – snad každý pozná kvalitu a přitom za velice přijatelnou cenu.

 

trench coat

OFFICE
Návrháři myslí i na „office“ look a pro ten navrhují i stejnojmennou kolekci. Charekteristická je pestrým výběrem z halenek různých materiálů – průhledného šifónu, hedvábí i bavlny. Líbí se mi obzvlášť ty s potisky, žádná nudná bílá klasika kancelářské myši, ale střihy, které vám skvěle padnou a dají vyniknout přednostem 🙂 je to zkrátka španělský šmrnc.

mango_2

JEANS
Nákupy pokračují, a to džínovou sekcí, ve které je nespočet kalhot nejrůznějších střihů. Já sama jsem vlastníkem hned několika kousků a nedám na ně dopustit. Drží tvar a skvěle padnou!

mango_4

Stejně velký výběr naleznete i mezi kabelkami, které mají po právu své prostorné místo v prodejně.

mango_6

KIDS
MANGO myslí i na nejmenší. V levé části prodejny naleznete pohádkové království se spoustou písmenek a překrásnou pruhovanou tapetou na zdech. Děti zde mají i svůj koutek, ve kterém vás rozhodně nebudou postrádat a vy budete mít klid na nákupy 🙂

mango_7

MAN
Ženským snem je velká šatna, nejlépe jako měla Kerry od Božského v Sexu ve městě. Ale mají ten sen i muži? No, pokud by si to chtěli vyzkoušet, v MANGU mají možnost. Celá jedna místnost pouze na obleky a košile! James Bond by byl uchvácen 🙂

mango_10

mango_11

Vedle kravat tu pánové naleznou i široký výběr španělské elegance a ležérnosti – od bot a doplňků…

mango_5

… po oblečení.

mango_8

mango_9

Peter
Mohlo by vás zajímat
25.2.2015
Od Filipa