Mall style 28

19.12.2015

Do Vánoc zbývá už necelý týden, a tak se není čemu divit, že obchody doslova praskají ve švech. Přesně tak je tomu i v PALLADIU – dopoledne, odpoledne i večer. Vydala jsem se pro vás nafotit prosincový Mall style a tentokrát bylo o to více z čeho vybírat. 😉

Kožíšek letos v zimě opravdu frčí! To však pro vás není žádná novinka! V PALLADIU jsem v něm zahlédla hned ne jednu slečnu či paní. Černý, hnědý, zelený, umělý nebo pravý, dlouhý či krátký. Nejvíce mě však zaujala se svým roztomilým puntíkatým „chlupáčem“ mladá Slovenka. Díky velkému ležatému límci je to retro kousek jako vyšitý.

DSC_0576_u

Velké šály a ponča mě letos nepřestávají bavit! Nejraději mám ty kostkované v různých barevných provedeních. Stejně tak to cítí i tato blondýnka. Chytře zkombinovala khaki bomber bundu, přes kterou si přehodila kostkovanou šálu. Pro vánoční nákupy je to prý nejpohodlnější outfit. Ve vytopených obchodech se díky lehké bundě neuvaří a při cestě domů se zabalí do vlněné šály.

DSC_0582_u

Po několika minutách v PALLADIU to už vypadalo, že uspořádám soutěž o nejzajímavější barvu kabátu. Za mě by rozhodně vyhrála slečna v hráškovém vlněném kabátku, který je naprosto parádní! Nebála se svrchník zkombinovat se sportovními doplňky – kšiltovkou a teniskami. Řekla bych, že je to svěží, pohodový outfit do města!

DSC_0587_u

Nesmí chybět ani „černé duo“. Jejich nejoblíbenější barvu už asi hádat nemusíme. 🙂 Dívka vlevo mě oslovila svým čistým, jednoduchým stylem, který podtrhují metalické akcenty. Její kamarádka se naopak vyžívá v „ďábelských“ potiscích a kůži. Obě jsou nepřehlédnutelné!

DSC_0592_u

Posledním dámským úlovkem byla správně praštěná holčina ve velkých kulatých brýlích. Její horalovsko – dětský outfit mě zaujal na první pohled! Inspirovat se zde můžou třeba slečny, pro které jsou rukavice s motivem kočky hlubokým „pasé“ 😉

DSC_0596_u

Na závěr přidávám tohoto mladého muže, který mě nadchnul svým fešáckým outfitem, především pak pruhovanou šálou, která vypadá hravě a „chic“!

DSC_0601_u

Krásné vánoční svátky vám všem!

Peter
Mohlo by vás zajímat
8.2.2016
Od Petera