Mall style 20

30.12.2014

Vánoce jsou za námi, dárky rozdány a my už zase nakupuje, protože začínají dlouho očekávané zimní slevy! I přes velké množství návštěvníků, kteří neodolali první vlně slev, jsem se vrhla do PALLADIA, abych pro vás připravila poslední letošní díl Mall stylu. A opravdu jsem si to užila!

Zima je v plném proudu, a proto je důležité nepodcenit počasí a teple se obléct. Slečna v bledě modrém vlněném kabátku přestřiženém v pase se náležitě vybavila a nezapomněla ani na slušivou bílou čepici. Něžnému outfitu korunuje rozkošná černá kabelka s ozdobou v podobě mašličky. Celý koncept oblečení působí celistvě a slečně opravdu padne jako ulitý.

prosi-mall_6b-male

Tento mladý pár jsem „ulovila“ nejen kvůli příjemné kombinaci jejich oblečení, ale také kvůli jejich pronikavému, přirozenému smíchu. Prozradili mi, že rozhodně nepatří k těm, co by podléhali vánočnímu chaosu, ale že si užívají maličkostí se svátky spojenými. Slečna byla oblečená jednoduše a s velkou dávkou praktičnosti. Hezký vzor legín ozvláštnil v celku nenápadný outfit doplněný o conversky (moji srdcovku). Mladý muž vsadil na sportovní outfit, který postavil na košili a pohodlných adidaskách.

prosi-mall_1

Tato mladá dáma vyrazila do PALLADIA za nákupy a oblékla si legíny s kočkami a vínovou parku, která je opět hitem tohoto období. Jak sama říká, zakládá si na legínách všech možných vzorů a potisků, ve kterých jí je nejlépe. Jen by mě zajímalo, kolik koček má doma 😉

prosi-mall_3

Zářivě žlutý kabát mě zaujal na první pohled. Slečna ho zkombinovala se skinny jeans a černými perky. Krásný svrchník ještě ozdobila originální hand-made barevnou broží, která jejímu outfitu dodala osobitosti. Co dodat, jen více takových kombinací!

prosi-mall_5b-male

Tato milá blondýnka má pro míchání materiálů a vzorů opravdu cit. Ke klasickému dvouřadému zimníku zvolila šálu s etnickými vzory, vysoké hnědé kozačky a černou tašku potaženou lesklou plastovou fólií. Všechny části k sobě skvěle pasují a s jejím úsměvem na tváři to nemá chybu!

prosi-mall_2

Poslední „muškou v síti“ je slečna se sladce růžovým kabátem, který znovu potvrzuje, že letos tedy nudné barvy neletí! Černo-bílá dlouhá šála vypadá v kontrastu k svrchníku velice dobře a elegantně. Kožíškové boty jsou už jen hřejivým elementem celého outfitu. Moc pěkné!

prosi-mall_4

Takové byly naše letošní úlovky outfitů v PALLADIU. Na ty první v roce 2015 se můžete už teď těšit 😉 Hezký zbytek roku 2014.

Peter
Mohlo by vás zajímat