Jak se cítit šik a pohodlně při eurovíkendu

25.9.2015

Podzim je tím nejkrásnějším obdobím pro poznávání metropolí na jihu Evropy, vysedávání v kavárnách cizích měst a pozorování západů slunce nad majestátními budovami. Paříž, Řím nebo třeba Barcelona? Kupte letenku, zabalte malé zavazadlo a přibouchněte v pátek odpoledne dveře kanceláře dříve. Co si s sebou zabalit na víkend, abyste se cítila pohodlně, žensky a zároveň toho netahala příliš?

Eurovíkendy vyžadují cestování nalehko – ano váhový limit nízkonákladových společností je neúprosný. Vybrala jsem pro vás čtyři outfity z prodejen PALLADIA, které doporučuji na eurovíkend do Barcelony já. Jaké kousky považuju za základní? Bundička, teplý svetr, praktická taška s popruhem a prima boty. Zbytek už se doladí jednoduše. 🙂

Páteční runaway 

Miluju letištní život a chvíle před odletem. Velká úleva, že jsem všechno stihla, příjemný pocit těšení se na nové dobrodružsví a skvělá voňavá káva. Lety po Evropě trvají okolo dvou hodin, a tak není třeba žádné speciální výbavy, krom příručního zavazadla si vystačím pouze s malou kabelkou.

Během cestování ocením pohodlné tenisky, svetr do kterého se můžu zachumlat a během podzimu třeba i čepici – vždycky je mi v letadle zima. Letos na podzim je mojí nejoblíbenější barvou vínově červená.

 

final.001

Černá bundička, H&M (patro 0, -1). Vínová čepice, H&M (patro 0, -1). Černá šála, H&M (patro 0, -1). Kardigan z mohérové směsi, H&M (patro 0, -1). Tenisky New Balance, Footlocker (patro 0). Tmavé džíny, Levi´s (patro -1). Šedé tričko, MANGO (patro 1). Lesklá kabelka s dlouhým popruhem, MANGO (patro 1).

Sobotní toulání po městě

Sobota je vaše úplně celá, a tak dejte do poznání vaší destinace co nejvíce. Užijte si toulání po městě v romantických šatech a zabalte se do měkoučkého svetru. Nezapomeňte omrknout v PALLADIU podzimní kolekci v prodejnách Baťa (patro -1) – určitě zde vyberete boty právě pro vás – nezapomeňte přibalit. Jak se cítit výjimečně i omezeným šatníkem? Přeci s vaší oblíbenou rtěnkou, která dokáže ozvláštnit i ten nejjednodušší outfit. Kdy jindy najít tu pravou červenou pro vás – než na podzim! Skvěle dokáží poradit třeba v prodejně M•A•C Cosmetics (patro -1) a jejich rtěnky jsou super!  A kam pro ty nej černé punčocháče? Já už několikátou sezónu chodím pro ty své do prodejen Calzedonia (patro 0), mají k dispozici jemné punčošky, ale ty hrubší a teplejší. 

final.002

Kardigan z mohérové směsi, H&M (patro 0, -1). Vzorované šaty, H&M (patro 0, -1). Lesklá kabelka s dlouhým popruhem, MANGO (patro 1). Kotníčkové boty, Baťa (patro -1). Černý klobouk, MANGO (patro 1). Červená rtěnka, M•A•C Cosmetics (patro -1). 

 

Večerní relax u skvělého jídla 

Co na sebe večer do města? Ať už jdete na drink nebo na něco dobrého – ozvláštněte svůj outfit poskládaný z  již zmíněných kousků něčím výrazným, jedinečným. Tento týden jsem narazila na úžasnou halenku v prodejně MANGO (patro 1) – zepředu vypadá úplně obyčejně, ale záda zdobí nádherná výšivka. Omrkněte ji – je nádherná!

 

final.003

Černý klobou, MANGO (patro 1). Halenka s výšivkou na zádech, MANGO (patro 1). Kotníčkové boty, Baťa (patro -1). Tmavé džíny, Levi´s (patro -1). Lesklá kabelka s dlouhým popruhem, MANGO (patro 1). Černá bundička, H&M (patro 0, -1). Černá šála, H&M (patro 0, -1). 

 

Sportovně na nedělní procházku i na letiště 

Poslední outfit, který jsem do mého kufříku zabalila je lehce sportovní a hlavně ohromně pohodlný. Kombinace šedé skládané sukně a mikiny s jemným nápisem mě baví už druhou sezónu. Na nožky pohodlné tenisky a nezapomenout na čepici – vyražte si užít nedělní den.

final.004Černá bundička, H&M (patro 0, -1). Bílá mikina s nápisem,  MANGO (patro 1). Vínová čepice, H&M (patro 0, -1). Černá šála, H&M (patro 0, -1). Tenisky New Balance, Footlocker (patro 0). Lesklá kabelka s dlouhým popruhem, MANGO (patro 1). 

Cestovatelské nezbytnosti 

A co svého příručního zavazadla nezapomenout přibalit? Samozřejmostí je fotoaparát – máte zrcadlovku nebo kompakt? Skvělým řešením mezi jsou fotoaparáty Olympus – jsou malinké  a fotky z nich jsou krásné.

Užijte si čtení knížek – ať už po cestě, nebo v zapadlé kavárně – s čtečkou Kindle máte své nejoblíbenější knížky vždy na dosah. Ani při cestování nemusíte opomíjet péči o vaši pleť – i ona si zaslouží rozmazlovat. A tak se zastavte třeba v Clinique (patro 2), kde mívají přímo cestovatelské sety, nebo v parfumerii Sephora (patro 0) – koupit můžete prázdné minilahvičky na vaši oblíbenou kosmetiku. 222.001

Fotoaparát Olympus, Euronics (patro 2). Čtečka knih Kindle, Euronics (patro 2). Cestovní balení kosmetiky, Clinique (patro 2). 

 

Hledáte inspiraci na destinaci vašeho eurovíkendu? Zastavte se v cestovní kanceláři Blue Style (patro -2), nebo Neckermann CK (patro -2) a vyberte to pravé místo pro vás.

Ale nezapomínejte – není důležité kam a v čem, ale hlavě s kým.. 🙂 Ale to už nechám na vás!

Barča

Peter
Mohlo by vás zajímat