Get the look – V jakých outfitech cestují známé celebrity?

18.6.2019

Je období dovolených a s ním je spojené množství hodin, které strávíme na cestě v dopravních prostředcích. Oblečení na cestu by mělo být pohodlné, přizpůsobené druhu cestování a cílové destinaci. Vhodnými materiály jsou bavlna, len a hedvábí. Volte volnější střihy, které vás nebudou během cesty škrtit. Většina dopravních prostředků je klimatizovaná, proto byste měla mít vždy u sebe svetr nebo šál. Nohy mají sklon k otékání, tak si obujte nízké nazouvací boty nebo tenisky. A jaké outfity volí při cestování známé celebrity?


JESSICA ALBA

Americká herečka a podnikatelka, Jessica Alba, vsází při cestování na vzdušné materiály – volné boyfriend džíny a bavlněné triko. Pohodlné boty bez podpatku, které se dají v letadle snadno vyzout. Outfit doladila funkčními doplňky – klobouk zakryje přeleželý účes a sluneční brýle schovají únavu a tvář bez make-upu.

Klobouk, H&M (patro -1 a 0). Brýle, RESERVED (patro 0). Sako, ESPRIT (patro +1). Triko, džíny a kabát, H&M (patro -1 a 0). Kabelka, CCC (patro -2). Pantofle, H&M (patro -1 a 0). Kufr Roncato, DOMIbags (patro -2).

NICOLE KIDMAN 

Americko-australská herečka, držitelka Oscara a Zlatého glóbu, Nicole Kidman volí outfit, který vítězí u většiny z nás – svetr, džíny a tenisky. Modrá barva modrooké a blonďaté herečce moc sluší. Stejně tak zvonové džíny s puky, které Nicole prodlužují už tak dlouhé nohy.

Košile, ESPRIT (patro +1). Kožená bunda a svetr, H&M (patro -1 a 0). Džíny, Guess (patro +1). Kabelka, MOHITO (patro +1). Tenisky, CCC (patro -2).

AMAL CLOONEY 

Britská právnička, aktivistka a manželka George Cloonyho, Amal Clooney, je elegantní za všech okolností. I do letadla obléká formální outfity – kostýmy, pouzdrové šaty a jehly. Pokud se neúčastníte pracovní konference, přenechte business look cestujícím první třídou.

Kabát, ESPRIT (patro +1). Brýle, RESERVED (patro 0). Svetr, ESPRIT (patro +1). Kabelka, CCC (patro -2). Kalhoty, Lindex (patro 0). Lodičky, Deichmann (patro -2). 

Burda
Mohlo by vás zajímat