Get the look – Alessandra Ambrosio

19.5.2019

Alessandra Ambrosio, brazilská topmodelka s italskými a polskými předky, se proslavila jako andílek Victoria´s Secret. Objevila se na obálkách nejznámějších módních časopisů, předváděla pro značky Armani, Dior, Ralph Lauren nebo Guess. Životním krédem této dvojnásobné maminky je: „Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete všeho, čeho chcete.“


Alessandra se módou baví a ráda zkouší různé styly. Tak se dobře bavte!

Chic

Úzké džíny, splývavá halenka, která leccos odhalí a jehly… co může být víc sexy?

Náušnice, RESERVED (patro 0). Sluneční brýle, C&A (patro -1 a 0). Džíny Lee, Wrangler / Lee (patro -1). Halenka, H&M (patro -1 a 0). Pásek a boty, WOJAS (patro -1). Batůžek, RESERVED (patro 0). 

Cool 

Overaly se již staly klasikou v letním šatníku. Co jej trochu ozvláštnit? Pod overal s dlouhým rukávem si oblečte tílko a rukávy omotejte kolem pasu. Outfit doplňte výraznými šperky a šátkem bandana.

Sluneční brýle, RESERVED (patro 0). Náušnice, Lindex (patro 0). Šátek, H&M (patro -1 a 0). Řetízek, RESERVED (patro 0). Overal, MANGO (patro +1). Vrchní díl plavek, RESERVED (patro 0). Tílko, H&M (patro -1 a 0). Tenisky, Baťa (patro -1). Kabelka, MOHITO (patro +1).

Rock

Ukažte svou rockerskou duši! Oblékněte si křiváka, potrhané džíny a triko s vaší oblíbenou kapelou. Let’s Spend The Night Together!

Křivák, SUPERDRY (patro 0). Sluneční brýle Ray-Ban, OPTIQUE (patro +1). Kabelka, WOJAS (patro -1). Triko, MANGO (patro +1). Džíny, H&M (patro -1 a 0). Boty, Baťa (patro -1).  

Burda
Mohlo by vás zajímat
13.4.2015
Od Petera