V čem vyrazit na Silvestrovskou party

26.12.2018

Poslední den roku znamená velké oslavy, spoustu přátel okolo, přípitek šampaňským, půlnoční polibek a party trvající do ranních hodin. Ale jaké zvolit oblečení? Výběr správného outfitu bývá často problémem většiny z nás. Podívejte se na několik inspirativních modelů a vyberte si ten správný pro vaši silvestrovskou party.


1. Transparentní materiály

Prvním typem outfitu je klasický model doplněný o průhledný kousek. Tento model zvolte, pokud se chystáte na party konající se ve vyhřátých prostorech. Ale jestli transparentní top či šaty doplníte módními punčochami a vezmete si sebou kabátek přes ramena, můžete klidně o půlnoci vyjít ven zhlédnout půlnoční ohňostroj! Pod transparentní topy se nosí tílka nebo pro ty odvážnější jednobarevné spodní prádlo. Intimní zóny mohou zakrýt různé motivy, vzory. Zajímavé jsou také jednotlivé části topů, od zajímavě řešených ramínek, přes výstřihy, až po odhalená záda.

Kabát a top – RESERVED (patro 0), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1),  džíny – Levi´s (patro –1), kabelka – vlastní, boty – Baťa (patro –1)

2. Kožená mini a kozačky nad kolena

Kozačky nad kolena prostě musíte milovat! Jsou moderní, nadčasové a velice slušivé. I z obyčejného outfitu, který na první pohled působí nudně a nezajímavě, dokážou vytvořit něco opravdu lákavého, cool a trendy. A dobrou zprávou je, že si je může dovolit nosit každá, ať už je vysoká nebo nízká, hubená nebo pyšnící se ženskými tvary. Pokud nevíte, jestli budete trávit Silvestra pouze uvnitř, zvolte tento model. Doplňte kozačky o mini sukni, tmavé silonky a navrch přidejte objemného bombera. Stylový outfit, který bude vypadat skvěle jak uvnitř na party, tak také pod novoročním ohňostrojem ve víru města.

Kabát  – RESERVED (patro 0), Boty a sukně – MANGO (patro +1), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka a top – vlastní. 

3. Metalické odstíny

Metalické oděvy a šaty poseté flitry a třpytkami jsou určeny nejen na silvestrovskou party, ale také pro denní nošení. I tady platí, že záleží, s čím a jak jednotlivé kousky sladíte. Chcete-li vyrazit do zaměstnání v kalhotách v odstínu stříbra, oblečte si k nim vršek z matné látky v černé nebo bílé barvě. Na party vyměňte kotníčkové boty za černé sandálky s třpytivými detaily. Doplňte masivní náušnice, psaníčko a máte krásný silvestrovský outfit.

Top a kalhoty – RESERVED (patro 0), Boty a náušnice – MANGO (patro +1), kabelka – vlastní, 

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat