Boyish charm!

13.4.2015

Omrzely vás už tradiční feminní prvky vašeho šatníku a do sukně či vysokých lodiček se vám každý den nechce? Vypůjčete si na chvíli špetku mužského šarmu a sukni vyměňte za kalhoty! S novou dávkou inspirace jsem pro vás nachystala tři sebevědomé outfity plné hravé klukovské nálady.

První outfit jsem pojala ve sportovně elegantním duchu. Žerzejové tričko zářivé zelené barvy jsem doplnila o univerzální úzké kalhoty, které se v šatníku neztratí. Zkombinujte je s čímkoliv a uvidíte, že to nikdy nebude faux pas. Vše jsem dotvořila tmavě modrou džínskou krátkého střihu, jejíž elegantní alternativou může být tmavě modré bavlněné sako.

8 male-R

6 male-R

7 male-R

Tričko, Sinéquanone (patro +1). Bundička + kalhoty, PIETRO FILIPI (patro +1). Boty, Baťa (patro -1).  

Hitem jara je opět křivák! V PALLADIU je k dostání hned v několika obchodech a v několika barevných variacích. Tento mužský prvek lze kombinovat do úplného vyčerpání. 🙂 Kouzelný je s šaty, sukní i kalhoty. Vždy perfektní! V druhém outfitu jsem bundu použila k docílení ležérního dojmu a nádechu nedbalé elegance. Plátěné cigaretové kalhoty už tento dojem jenom podtrhují.

12 male-R

9 male-R

10 male-R

Mikina, Marks & Spencer (patro 0, +1). Bunda + kalhoty, MANGO (patro +1). 

Jaro je také obdobím prvních pikniků. Poslední outfit je pro tuto příležitost jako dělaný. Hravé lněné kraťasy do pasu jsou spolu s kontrastním krátkým sakem a ledabyle uvázanou kravatou mladistvou a chic kombinací, ve které si budete připadat jako rozverná intelektuálka. 😉

1 male-R

5 male-R

4 male-R

Košile, Gant (patro +1). Kravata, PIETRO FILIPI (patro +1). Sako, MANGO (patro +1). Kraťasy, Gant (patro +1). Boty, Baťa (patro -1).

Peter
Mohlo by vás zajímat