Zahoďte střevíčky, obujte tenisky!

27.5.2014

Tento trend si zamilujete! Není pohodlnějších bot než jsou tenisky a letos mají zelenou v kombinaci téměř se vším. V „keckách“ můžete do města, do práce i protančit v nich noc na parketě. Pro krásu se už nemusí trpět! Nafotili jsme pro vás čtyři outfity, ke kterým tenisky skvěle padnou. Inspirujte se a experimentujte! V PALLADIU rozhodně příjdete na své.

Sporty chic

IMG_8170 copy     IMG_8189 copy

Dlouhé univerzální černé šaty TOPSHOP (patro +1) jsou skvěle kombinovatelné i s výraznými doplňky a šperky, takže se na nich můžete kreativně vyřádit. Lze je stáhnout v pase a zdůraznit tak pas či nechat volně nebo uvázat na jedné straně na uzel. My jsme oživily výrazným šperkem Reserved (patro 0) a samozřejmě krásnými fialovými teniskami New Balance A3 Sport (patro -1), které šatům dodaly street look. Fantazii se meze nekladou. Outfit by nebyl úplný bez rtěnky Rimmel z edice Kate Moss, kterou koupíte v dm drogeria markt (patro -2).

new-balance-baskets-574
Tenisky New Balance, A3 Sport (patro -1)
 

Minimalismus

saty sede1 copy     saty sede2 copy

Hity letošní letní sezóny jsou rozhodně tenisky na platformě a potisky palem. Takže tenisky s palmami H&M (patro 0 a -1) byly jasná volba. Platformy opticky prodlouží nohy a jsou i pohodlné. Jednoduché šedé šaty H&M (patro 0 a -1) mají skvělý střih,  který zvýrazní váš vosí pas. Model je ideální do města i na výlet. Už bude venku jen krásně, takže jsme nezapomněly ani na pastelově modré sluneční brýle TOPSHOP (patro +1). Kolem krku si dejte moderní masivní zlatý řetěz Claire’s (patro -1), který každý model rozzáří a dodá mu šmrnc, stejně jako trojúhelníkové náušnice Claire’s (patro -1).

hmprod
Tenisky na platformě H&M (patro 0 a -1) 

Stylová

IMG_8318 copy     palmy copy

Nebojte se odhalit bříško v minimalistickém „crop“ topu TOPSHOP (patro +1)  a v kraťasech TOPSHOP (patro +1)  s potiskem palem. Kraťásky mají vpředu překrývající se díl látky, takže vytváří dojem zavinovací sukně. Outfit je doplněn šedými teniskami New Balance z A3 Sport (patro -1).

new-balance-574-girls-preschool
Tenisky New Balance, A3 Sport (patro -1)

Romantická

IMG_8241 copy     IMG_8246 copy
 

Není sice nad věnečky z pampelišek, kopretin a sedmikrásek, které nasbíráte na louce. Ale když je louka daleko a není čas, tak vám místo věněčku poslouží krásná čelenka s kytičkama Claire’s (patro -1). Výhodou je, že vydrží celý den a nezvadne. A hlavně je překrásný. Padne skvěle ke žlutým šatům tulipánového střihu Reserved (patro 0), ke kterým jsme vybraly výrazné korálové „kecky“ Reebok z A3 Sport (patro -1). 

Korálové tenisky Reebok, A3 Sport (patro -1)
 
Zdroj titulní fotografie: lookbook.nu

Veronika
Mohlo by vás zajímat