Trendy začátky

2.5.2013

Říká se, že jaro je ideální pro nové začátky. Já nemůžu nesouhlasit.

 

Ať už jde o větší odvahu v oblékání či vůli začít žít zdravěji. Teď je ta ideální doba začít s obojím. A klidně naráz! Dny se prodlužují, sluníčko láká ven a obchody svým sortimentem k novému startu také přímo vybízejí.

kolaz1_final2

Nová sezóna přináší hned několik trendů. Kov a lesk, v čele s novou kolekcí trenčkotů Burberry, se nově objevuje v téměř všech odstínech a dávno padl předsudek, že se hodí jen na večerní příležitosti. Pokud se přeci jen na metalickou modrou zatím necítíte, sáhněte po stříbrné klasice. Dá se  zkombinovat takřka se vším. Trendu geometrie zase vládnou především nesmrtelné černobílé proužky. Není ani tak důležitá jejich horizontálnost či vertikalita, ale především šířka a rozesazení. Neony se opět vrátily v plné síle a především ve sportovní módě s nimi neuděláte chybu.

 

Takže ať už se k novým trendům dostanete přes sport, či ke sportu skrze trendy kousky, nebojte se toho. Důležité je začít. Stylově.

 

Stříbrná bundička Adidas Performance (1 899,-), běžecké boty  Stella McCartney for Adidas (3 299,-), pruhované triko – H&M (249,-), stříbrná sluchátka Quiksilver (890,-), náhrdelník H&M (299,-), běžecké kraťasy Stella McCartney for Adidas (1 399,-),  Chubby sticks  na oči (v odstínu Curvaceous coal + Pink & plenty) Clinique (490,-), hodinky Gant (7 590,-), iPod Nano (cena dostupná na prodejně iStyle), obal iGlaze moshi na iPad (cena dostupná na prodejně iStyle)

Adéla
Mohlo by vás zajímat