Podzimní vrstvení

15.10.2015
Podzim je jedinečný v tom, že můžete nosit téměř vše a hlavně můžete začít vrstvit. Na podzim jsou oblíbené kombinace hrubých a tenkých látek a vykukující holé kůže. Nevyzpytatelné počasí vás nutí nad oblékáním víc přemýšlet. Jak být chic a nevypadat při tom jako lední medvěd?

Na podzim se prostě vrství, když uberete dole, je potřeba nahoře přidat a naopak. V praxi to znamená, že pokud se rozhodnete jít v balerínkách, oblečte si hrubý svetr, maxi cardigan a klidně outfit oživte šálou nebo kloboukem. Pokud naopak uberete nahoře a vyjdete ven jen v lehkém svetříku nebo v denimové bundě, pak si s radostí obujte maxi kozačky a klidně do nich dejte i silonkyvlněné podkolenky.


IMG_9490_logo
IMG_9499_logo

Cardigan – Promod (patro 0), kalhoty – TOPSHOP (patro +1), boty – Office Shoes (patro -1)kabelka – F&F (patro 1), top – PITRO FILIPI (patro +1)

 

Zapomeňte na péřové a sportovní bundy, ty si schovejte na hory, zahřát se můžete i jinak. Naučte se šikovně vrstvit, využijte oblíbené šaty či sukni z léta, přidejte hřejivý svetr, kupte si maxi šálu a pokud budete mít odvahu, začněte nosit klobouky.

 

IMG_9343_logo
IMG_9367_logo
Svetr – Levis (patro -1), kabát a sukně – MANGO (patro +1), kabelka – F&F (patro +1), šála – H&M (patro -1, 0), kotníkové boty – C&A (patro -1, 0)

Nebojte se ani výrazných detailů jako jsou košile, svetry a bundy zavázané okolo pasu, tento trend je moderní a ve světě oblíbený, navíc opticky prodlužuje a zužuje postavu. Letos je navíc trendy grunge styl, pokud jste si myslely, že maxi svetry a roztrhané džíny oblečete až za rok, pak jste se spletly. S radostí je můžete nosit i na podzim, a to třeba s koženou bundou, kožešinou nebo s maxi cardiganem, obujte k nim kotníčkové boty, tenisky nebo bikery, které jdou ke všemu.

IMG_9387_logo
IMG_9392_logo
Svetr – Calvin Klein (patro +1), košile – Promod (patro 0), džíny – TOPSHOP (patro +1), boty – Office Shoes (patro -1), kabelka – RESERVED (patro 0)

Stále ještě nevíte, o čem že to vlastně mluvíme? Kdy jindy si můžete obléct hrubý svetr, lehké šaty, kotníkové boty a hrubou šálu? Nebo vyrazit v keckách, maxi kabátu a v čepici? Oblíbené jsou i kombinace kožešin a holých nohou, lodiček nebo tenisek. Nosí se však i lehké cardigany, maxi šály a rozervané džíny. Odvážlivci se mohou inspirovat u módních blogerek a modelek a vyrazit do ulic v šatech přes džíny, oblíbené jsou i kombinace legín a šatů.

 

IMG_9401_logo
IMG_9457_logo

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
13.1.2016
Od Petera