Piknikové nezbytnosti

11.7.2013

Je léto a my si léto bez pikniku představit nedokážeme. Vy ano? Vydali jsme se s přáteli na menší větší piknik na Žofíně a chytli jedno z pár volných míst pod stromem ve stínu a… bylo nám dobře.


Zaprvé, potřebujete piknikový koš – my tento prostorný sehnali v Á LA MAISON (patro -1) spolu s polštářky (vždycky je super moct si na chvíli lehnout bez bolesti krku!) a skvělými utěrkami a ubrousky. Ne že se budete utírat do trávy! : ) My se rozhodli, že si na piknik vezmeme nějaké ty sýry – a kde jinde hledat sýry než v kiosku Ráj sýrů (patro -2) naproti Albertu! Garantujeme vám, že roztajete z jejich chuti. Nechte si poradit, personál Ráje sýrů je moc milý, poradí vám a vybere pro vás to nejlepší. Kozí sýr s pestem nás naprosto dostal! A co si dát na pikniku k sýru? Dobře vám poslouží bagetka spolu s hroznovým vínem a žízeň zaženete neperlivou vodou – vše jsme během chvilky pořídili v Albertu (patro -2).

 
Zadruhé, na pikniku nesmí chybět šampaňské! Moët & Chandon ICE Imperial je šampaňské vytvořené speciálně pro podávání na ledu. Vzhledem ke svému účelu se vyznačuje typickou intenzívní ovocnou vůní, plnou chutí a svěží koncovkou. Při správném servírování do 1 dcl šampaňského Moët ICE Imperial patří šest kostek ledu.  A plastové skleničky jsou na výlet či piknik ideální.  Nezapomeňme ani na Veuve Clicquot Rosé! Světlá barva s atraktivním růžovým leskem, vůně bohatá a elegantní, na začátku aroma čerstvého červeného ovoce (malin, lesních jahod, višní a ostružin), pak tóny čajových sušenek a sušeného ovoce (mandle, meruňky a francouzské bagety). Víno je dokonale vyvážené v nejlepším stylu růžových šampaňských vín Veuve Clicquot a spojuje eleganci s půvabem. Mňam! Obojí seženete u Kratochvílovců, spolu s dalšími stovkami nejrůznějších rumů a vín. A zatřetí, hlavně se bavte! Je jedno, jestli k tomu využijete vtipy, časopis, svoji přítomnost, iPad nebo stolní (deskovou) hru, hlavně se mějte dobře! : )

piknik3 piknik2 piknik4 piknik6

 

Sluneční brýle na časopise – Topshop, sluneční brýle v koši – Ray Ban z FOKUS Optik, časopis – Belmondo + cigarety z RELAY, neperlivá voda Bonaqua, bageta a hroznové víno – Albert, Veuve Clicquot – Kratochvílovci, ubrousky a utěrky – Á LA MAISON, Moët – Kratochvílovci, piknikový koš a sada nožů – Á LA MAISON, sýry (zelený je s pestem) – Ráj sýrů, obal na notebook – Levi’s, polštářky – Á LA MAISON

 

Sandra
Mohlo by vás zajímat